UP XIC

13 d'abril de 2019 - Les Masies de Voltregà (Barcelona)

Dades de la cursa

Data de celebració13 d'abril de 2019
Lloc de sortidaLes Masies de Voltregà (Barcelona)
Distàncies Cadet, Infantil (4,5 km)
Aleví, Benjamí (3,3km)
Pre Benjamí, Mini Benjamí (1,31km)
DesnivellCadet, Infantil (500m d+)
Aleví, Benjamí (420m d+)
Pre i Mini Benjamí (200m d+)
Lloc webhttps://upxic2018.wixsite.com/upxic
Xarxes socials

Sobre…

És una cursa vertical i cronometrada, sortirà de Sant Hipólit de Voltregà i pujarà fins a Sant Martí Xic. Completant un recorregut de 4’5 km amb 500 metres de desnivell positiu. On les vistes i l’espectacularitat del recorregut s’apoderaran de cada corredor/a.

Les / Els atletes sortiran individualment,  cada 15 segons fins a un límit de 150 corredors. Només serà cronometrada la pujada! La baixada estarà degudament senyalitzada per un camí alternatiu al de pujada.

UP XIC és una gran oportunitat per a totes aquelles persones que s’inicien al trail running, ja que el recorregut es fa sense cap problema i passarà per uns racons del voltreganés espectaculars, peró si es volen posar a prova, també serà una cursa perfecte per les seves característiques del recorregut i terreny.

La segona edició d’UP XIC no només comptarà del recorregut original, sinó que també proposa 3 recorreguts infantils completament diferents i espectaculars dels quals disputaran nens d’entre 5 i 16 anys. A més, com a novetat aquestes curses estaran dins del calendari del campionat català de curses de muntanya infantils com és la Catalonia Kids Cup. Al matí es donarà el tret de sortida d’aquest prova i a la tarda la cursa absoluta, Per aquest motiu rebrà el nom d’UP XIC KIDS